Kom je naar het Impactfestival?

Op zaterdag 15 oktober zijn er op verschillende locaties in de stad leerzame, gekke, smaakvolle en verrassende dingen te beleven bij lokale ondernemers tijdens het Impactfestival.

 

Langs de belevingsroute in de binnenstad van Zwolle organiseren lokale impactondernemers toffe activiteiten om jou mee te nemen in de impact die ze maken. Tijdens de belevingstour ontdek je de leukste ondernemers uit onze regio, laat je je inspireren door de verhalen en doe je zelf mee in korte workshops. Een unieke beleving, met en zonder kinderen. Zo kun je op een speelse manier duurzame ondernemers in je eigen stad leren kennen. Het wordt een gezellige en leerzame middag en als bezoeker weet je in het vervolg waar in Zwolle je moet zijn voor een verantwoord product of een cadeautje met impact.

 

Praktische informatie

Het Impactfestival vindt plaats in de binnenstad van Zwolle. Op verschillende locaties in het centrum worden activiteiten georganiseerd door lokale impactondernemers. Als bezoeker kun je een belevingsroute langs al deze ondernemers lopen. Binnenkort vind je op deze pagina de route en het programma.

De belevingsroute is gratis en voor iedereen toegankelijk. Je kunt hem lopen op 15 oktober tussen 10.00-17.00 uur. Er zijn ook allerlei dingen te beleven voor kinderen, het is een uitje voor het hele gezin.

DSC06082.jpg