Impactdiner | Inclusief leiderschap

vr 24 jun.

|

Zwolle

Impactdiner | Inclusief leiderschap

Een inspirerend diner om van elkaar te leren, een actieplan op te stellen en samen te werken aan inclusief werkgeverschap.

Tijd en locatie

24 jun. 18:00 – 21:00

Zwolle, Zwolle, Netherlands

Over het evenement

Samenwerken aan inclusief werkgeverschap

Arbeidskrapte aan de ene kant, onbenut talent aan de andere kant. Wat kun je hier als werkgever mee? Welke talenten zijn er al binnen je bedrijf en hoe kun je deze optimaal gaan  inzetten? En hoe zorg je voor een succesvolle samenwerking met alle betrokken partijen?  

Programma

Tijdens de inloop kom je op een leuke manier in contact met andere aanwezigen en start je direct met het bouwen van je netwerk. Vervolgens gaan we aan tafel en bespreken we in een World Cafe setting welke problemen en belemmeringen we zien in de regio, hoe we hier zelf aan bij kunnen dragen en wat er verder nodig is. Aan het eind van het diner ligt er een gezamenlijk actieplan en neemt iedereen een persoonlijke actie mee naar huis. Samen gaan we aan de slag met een oplossing en werken we aan inclusief werkgeverschap, voor de regio en voor jouw eigen bedrijf.

Voor wie

Het Impactdiner is bedoeld voor regionale ondernemers en leiders van organisaties die inclusief willen werken. Ook andere initiatiefnemers en geïnteresseerden die hieraan kunnen bijdragen, zijn van harte welkom.

Wat levert het op?

En daar krijg je het volgende voor:

  • inspiratie van sprekers en tafelgenoten
  • effectieve gesprekken in een ontspannen setting
  • connecties die jou verder kunnen helpen
  • serieuze acties en gezamenlijke oplossingen
  • een geheel verzorgde lunch

Locatie

n.t.b.

Aanmelden

Wil jij bijdragen aan duurzaam werk in regio Zwolle? Meld je dan via onderstaand formulier aan om mee te denken en andere bijdragers te ontmoeten. Wanneer er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zijn, zullen we een selectie op basis van motivatie maken.

Deel dit evenement