za 15 okt.

|

Zwolle

Impactfestival

Hét Zwolse festival voor impactmakers.

Impactfestival

Tijd en locatie

15 okt. 10:00 – 17:00

Zwolle, Zwolle, Netherlands

Over het evenement

Wil jij impact maken? Wil je meer weten over duurzaamheid? Nieuwe ondernemers uit de regio ontdekken? Je vindt het allemaal op het Impactfestival, hét Zwolse festival voor impactmakers. 

Op zaterdag 15 oktober zijn er op verschillende locaties in de stad leerzame, gekke, smaakvolle en verrassende dingen te beleven bij lokale ondernemers tijdens het Impactfestival.

Langs de belevingsroute in de binnenstad van Zwolle organiseren lokale impactondernemers toffe activiteiten om jou mee te nemen in de impact die ze maken. Tijdens de belevingstour ontdek je de leukste ondernemers uit onze regio, laat je je inspireren door de verhalen en doe je zelf mee in korte workshops. Een unieke beleving, met en zonder kinderen. Zo kun je op een speelse manier duurzame ondernemers in je eigen stad leren kennen. Het wordt een gezellige en leerzame middag en als bezoeker weet je in het vervolg waar in Zwolle je moet zijn voor een verantwoord product of een cadeautje met impact.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Wil je niets missen? Meld je dan alvast aan via de knop, dan houden we je op de hoogte.

Deel dit evenement