top of page

Doe je mee?

In de eerste editie van de Week van de Duurzaamheid in Zwolle waren in totaal 98 partijen betrokken bij het programma. Dit jaar willen we met nóg meer partijen laten zien hoe en waarom we ons samen inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Meedoen als ondernemer

Zwolle deelt oplossingen tijdens de Week van de Duurzaamheid!
Heeft jouw bedrijf of organisatie een goed verhaal en wil je zichtbaar zijn bij het grote publiek? Dan is dit je kans! Doe mee aan de belevingstour op 15 oktober in de binnenstad van Zwolle. Laat hier jouw mooie bedrijf zien en koppel daar een activiteit aan vast zodat jij bezoekers aanzet tot inspiratie en actie. Je kunt je aanmelden via dit formulier voor 22 september 2022.

Meedoen als partner

Wil je liever meedoen als partner of sponsor? We kunnen het Impactfestival alleen mogelijk maken met de hulp van partners. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorbijdrage voor de Impactlunch, voor de aankleding of een algemene financiële bijdrage. Als je geïnteresseerd bent, horen we graag van je. We sturen je dan de volledige partnerinformatie en bekijken samen welke vorm van samenwerking het meest passend is.

Meedoen als vrijwilliger

Ben jij een aanpakker die maatschappelijke impact wil maken? En lijkt het je tof om bij te dragen aan een nieuw festival waar iedereen kennismaakt met de impactmakers van Zwolle? We kunnen je hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld bij het op- en afbouwen, als coördinator bij een programmaonderdeel of in het promotieteam. Enthousiast? Meld je vandaag nog aan!

bottom of page